Energiehulp

Energiebank Vlaardingen is nog maar net begonnen. Terwijl wij coaches werven en opleiden zorgt Energiehulp dat er toch iemand bij u langs kan komen om de eerste besparingsslag te slaan.

Rechtstreeks inschakelen

Dat betekent dat er op dit moment twee instanties zijn waar u hulp kunt krijgen. U kunt zich uiteraard aanmelden op deze site. Maar ook bij Energiehulp.nl/vlaardingen. Die stuurt dan een fixer langs. Onze coaches kijken mee met de planning en sluiten of meteen aan of nemen later contact op. Wilt u dat liever niet afwachten, neem dan rechtstreeks contact op met ons. Weet echter dat onze capaciteit nog beperkt is.

De energiehulp, ook wel fixer genoemd, heeft een tas vol gratis materialen bij zich. Zoals ventilatoren die achter de radiotoren kunnen worden geplaatst, zodat de warmte beter de ruimte inkomt en dus beter benut wordt. Scheelt weer in de rekening.


Opstartfase

Het is de bedoeling dat Energiebank Vlaardingen over niet al te lange tijd alle activiteiten overneemt die te maken hebben met het verlagen van de energierekening van mensen met een smalle beurs. Intussen heeft de gemeente Vlaardingen een bedrijf ingeschakeld, het Regionaal Energieloket (REL), dat de komende periode duizend adressen langsgaat van mensen die zich hebben aangemeld. REL is daar in maart mee begonnen.