Energiebank Vlaardingen

Energiebank Vlaardingen helpt Vlaardingers met het verlagen van het energieverbruik en de energierekening. Dit doen we door langs te gaan bij mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Onze coaches geven uitleg over de energierekening en helpen met besparen. We nemen energiezuinige materialen mee en brengen ze samen aan. Onze hulp is gratis.

Over Energiebank Vlaardingen

Energiebank Vlaardingen is opgericht in januari 2024 met als doel alle huishoudens in onze gemeente te helpen, die moeite hebben met het betalen van de energierekening. Op dit moment ligt onze prioriteit bij het werven en opleiden van energiecoaches. Dat zijn vrijwilligers die bij de mensen langs gaan om informatie te geven over de energierekening en manieren die omlaag te brengen. Zolang we nog geen vijftig coaches hebben, bieden we hulp onder de noemer Energiehulp. Het accent ligt daarbij op concrete zaken als als led-lampen, isolerende folie en een besparende douchekop. Ook dat is helemaal gratis. En dus het eerste verdiend. Elke maand als de rekening komt weer. Zoveel mogelijk sturen we een energiecoach mee. Zit u echt om zo’n coach te springen moet u zelf even contact opnemen met de Energiebank. Dat kan via het contactformulier.

Hoe Energiecoach Harold helpt energie te besparen

Harold

Hoe Energiecoach Harold helpt energie te besparen

“Een dikke trui en wollen ondergoed zorgen er al snel voor dat de kachel een graad lager kan zonder dat je het koud hebt. Toch mooi meegenomen.”

Vlaardingen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Samen gaan we voor een Vlaardingen
waar iedereen mee kan doen

Veelgestelde vragen

Vul het antwoordformulier in. U komt dan automatisch in onze planning te staan. U kunt ook een email sturen naar [email protected]. Als u dat liever niet doet, kunt u ook bellen: 06 16 11 25 11

Bel Gerard Prot. Hij is zowel energiecoach als bestuurslid. En kan dus al je vragen beantwoorden. Hij is bereikbaar tijdens kantooruren op 06 45 72 49 29. Mailen kan ook: [email protected]. Sowieso nemen wij contact op als u het formulier op deze website invult en verzendt.
Ga naar de inhoud