Coaches

Onze coaches komen bij mensen thuis die dikwijls geldzorgen hebben vanwege een hoge energierekening. We kunnen hen direct helpen. Zo help je mensen in je buurt en heb je een positieve impact op het milieu.

Hoe Energiecoach Margriet helpt

Margriet

Hoe Energiecoach Margriet helpt

“Ik vind het fijn dat ik kan helpen bij mensen om me heen die in een minder goed geïsoleerd huis wonen.”

Ik wil helpen

Hoe helpt een coach?

De energiecoach geeft tips over de verschillende mogelijkheden om meer vat te krijgen op het energieverbruik. Daartoe pluizen ze samen met de bewoners de energierekening door en kijken waar de energie lekt, welke gewoontes je kunt veranderen en welke apparaten energie staan te verslinden. Gratis energiebesparende producten zorgen al voor een eerste besparing.

Opleiding en begeleiding

De kneepjes van het energie besparen leren we je in een doeltreffende training. Deze omvat drie avonden of drie halve dagen. Daarnaast komen de energiecoaches regelmatig bij elkaar om ervaringen en tips uit te wisselen. Want dat is natuurlijk wel de collectieve ambitie; zoveel mogelijk besparingsmogelijkheden vinden.

Tijdsbesteding en vergoeding

Het maakt niet uit hoeveel tijd je beschikbaar hebt, of je nu één, vijf of tien huishoudens begeleidt: je bent welkom! Houd rekening met drie tot vijf bezoeken per huishouden.

Als vrijwilliger ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Waarom Andrea energiecoach werd

“De energieprijzen rijzen de pan uit en voor veel mensen is het onbetaalbaar geworden. Als ik eraan kan bijdragen dat mensen minder energiekosten gaan betalen doe ik dat graag!”

Veelgestelde vragen

Vul het contactformulier in op deze site. Wil je liever eerst overleggen of de rol van energiecoach iets voor je is, bel dan met Gerard Prot. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar op 06 45 72 49 29. Je kunt hem ook mailen: [email protected].

– Minimale tijdsinspanning:een halve dag per week
– Volgen opleiding – die is overigens gratis
– VOG

Dat ligt aan jezelf. Houd er rekening mee dat per huishouden meerdere bezoeken noodzakelijk zijn om tot een echte blijvende besparing op de energierekening te komen. Je kunt niet sneller dan je klant.
Ga naar de inhoud