Coaches

Energiebank Rotterdam kan niet zonder haar vrijwillige energiecoaches. De coaches helpen huishoudens in Rotterdam om bewust te worden van hun energieverbruik en stimuleren ze om energie te besparen.

Hoe energiecoach Ralph helpt

Ralph

Hoe energiecoach Ralph helpt

“Supernuttig om huishoudens die het niet makkelijk hebben te bezoeken en te bekijken hoe de energie rekening omlaag kan worden gebracht”

Ik wil helpen

Wat doet een energiecoach?

De energiecoach geeft advies over de verschillende mogelijkheden om het energieverbruik van het huishouden naar beneden te brengen. Daarbij ontvangen de huishoudens gratis een pakket met energiebesparende producten die ze samen met de energiecoach kunnen installeren. Dit alles om de energiekosten te verlagen. Als energiecoach hoef je geen techneut te zijn. In dit filmpje zie je wat een coach doet.

Begeleiding voor energiecoaches

De kneepjes van het energie besparen leren we je in een doeltreffende training. De energiecoaches komen daarnaast regelmatig fysiek/online bijeen om ervaringen en tips uit te wisselen.

Hoeveel tijd kost het je?

Het maakt niet uit hoeveel tijd je beschikbaar hebt, of je nu één, vijf of tien huishoudens begeleidt: je bent welkom! Houd rekening met drie tot vijf bezoeken per huishouden.

Vragen over de energiecoach?

Meer weten over de vrijwillige energiecoach van de Energiebank Rotterdam? Of heb je een vraag over je aanmelding? Neem dan contact op via [email protected] of op 010-4666722.

Veelgestelde vragen

Laat je gegevens achter via ons contactformulier

– Een open houding naar alle culturen, religies en achtergronden.
– Voordat je start willen we dat je de training volgt van 3 avonden.
– Wij vragen een VOG, deze wordt gratis verstrekt.

Per huishouden die je coacht zijn er zo’n 3 bezoeken nodig, dus reken op 3 dagdelen verdeeld over zo’n 2 maanden. Het is helemaal aan jou hoeveel huishoudens je coacht.
Ga naar de inhoud