Energiebank Zutphen

Energiebank Zutphen helpt met de inzet van de energiecoach en FIXbrigade (beide van ZutphenEnergie) huishoudens met het verlagen van het energieverbruik en de energierekening in onze gemeente. Dit doen we door langs te gaan bij huishoudens die onze hulp goed kunnen gebruiken. Onze coaches geven uitleg over de energierekening en helpen met besparen. De FIXbrigade neemt energiezuinige materialen mee en brengt deze, eventueel samen met de bewoner, aan. Onze hulp is gratis.

Over Energiebank Zutphen

Energiebank Zutphen is opgericht in 2020 werkt nauw samen met en is een initiatief van ZutphenEnergie (ZE). Met allerlei vragen over energie in jouw woning kun je langskomen in de Energiewinkel aan de Overwelving 10 in Zutphen.

Energiecoaches komen gratis langs om samen met de bewoners te kijken wat er in huis zoal aan energiebesparing is te realiseren, ook als je een huurhuis hebt.

FIXbrigade Zutphen maakt woningen energiezuiniger door te helpen met kleine energieklusjes in huis.
Denk hierbij aan: radiatorfolie plaatsen, gaten en kieren dichten, buisisolatie toepassen, led-lampen indraaien, kozijnfolie plakken, kattenluik dichten.

Wanneer je moeite hebt met het betalen van de energierekening kun je je aanmelden via Perspectief Zutphen, Caritas Zutphen, BudgetBuddy Zutphen en Diaconie PKN Zutphen-Warnsveld. Energiebank Zutphen kan mogelijk een bijdrage leveren aan de energierekening. Het beschikbaar stellen van zuinige huishoudelijke apparaten is onder voorwaarden ook mogelijk.

Hoe Energiecoach Hans helpt energie te besparen

Hoe Energiecoach Hans helpt energie te besparen

Onze energiecoaches staan klaar voor iedereen die maandelijks moeite heeft de energierekening te betalen. Zo ook Hans. Nadat hij zijn eigen huis energiezuiniger had gemaakt, merkte hij dat er enorm veel energie te besparen valt. “Als energiecoach kan ik andere mensen daarmee helpen, zodat ook zij kunnen besparen.”

Iemand aanmelden


[email protected]
0575-712072
EnergieWinkel ZutphenEnergie
Overwelving 10
7201 LT Zutphen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Samen gaan we voor een energiezuinig Zutphen
waar iedereen mee kan doen

Veelgestelde vragen

Ik wil graag dat de energiecoach langs komt.

Ga naar de inhoud